Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1331g2209kcal252.9g0g133.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl998g299kcal45.9g19g3g16g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)399g1078kcal119.8g0g67.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g832g1248kcal13.3g29.1g124.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g9669kcal863.8g96.2g657.6g32g
Valittu annoskoko3560g4834kcal431.9g48.1g328.8g16g
Annoskoko puolitettuna1780g2417kcal216g24.1g164.4g8g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667