Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 501g952kcal136g0g45.1g0g
Tonnikala vedessä 501g524kcal112.5g0g7.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g585g246kcal57.3g2.3g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g67g43kcal2.3g0.1g16.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki836g468kcal71g41.8g1.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g669g1738kcal200.6g13.4g100.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g167g1003kcal40.1g11g90.3g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]201g802kcal42.1g0g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g11668kcal1327.2g162.4g664.8g0.4g
Valittu annoskoko3560g5834kcal663.6g81.2g332.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna1780g2917kcal331.8g40.6g166.2g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716