Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g617g2215kcal49.4g486.2g3.1g10.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g17g42kcal1g1.4g3.6g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell771g833kcal185.1g0g3.9g0g
Pesto rosso113g325kcal4.7g5.9g31.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g93g69kcal2g13.4g0.8g0g
Findus thai wokkivihannekset771g193kcal9.3g30.8g3.9g23.1g
Vesi, vesijohtovesi 771g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g69g75kcal0.8g17.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g7888kcal504.6g1110.2g136.8g67.2g
Valittu annoskoko3560g3944kcal252.3g555.1g68.4g33.6g
Annoskoko puolitettuna1780g1972kcal126.2g277.6g34.2g16.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823