Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman534g907kcal64g0g53.4g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 133g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Juuriselleri 183g58kcal2.3g8.4g0.4g5.7g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.7g8.8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7120g2714kcal151.8g166.8g112.8g50.2g
Valittu annoskoko3560g1357kcal75.9g83.4g56.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna1780g679kcal38g41.7g28.2g12.6g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512