Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)900g6478kcal0g0g719.7g0g
Sokeri 861g3493kcal0g859.7g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g247g421kcal37.1g0g29.7g0g
Siirappi, tumma41g130kcal0g30g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g216kcal0g53.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1462g5263kcal190.1g1023.4g30.7g51.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g31999kcal454.4g3933g1560.2g102.4g
Valittu annoskoko3564g16000kcal227.2g1966.5g780.1g51.2g
Annoskoko puolitettuna1782g8000kcal113.6g983.3g390.1g25.6g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740