Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2659kcal304.3g0g160.2g0g
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g300g781kcal81.1g0g51.1g0g
Cashewpähkinä 200g1150kcal40g37.6g92.8g7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1001g1201kcal34g36g100.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g12952kcal926.8g202.4g930.2g34g
Valittu annoskoko3564g6476kcal463.4g101.2g465.1g17g
Annoskoko puolitettuna1782g3238kcal231.7g50.6g232.6g8.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853