Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)300g939kcal36g189g4.5g33g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1500g1928kcal311.2g0g75g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)150g240kcal12g6g19.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.4g24kcal0.8g0.6g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.3g0g0g
Arla Apetina Feta 3%90g99kcal16.2g1.8g2.7g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g60g172kcal30g20.4g0.6g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.2g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g8159kcal841.4g567.4g277.4g110.6g
Valittu annoskoko3564g4080kcal420.7g283.7g138.7g55.3g
Annoskoko puolitettuna1782g2040kcal210.4g141.9g69.4g27.7g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550