Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl186g633kcal3.7g5.6g65.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1806g1084kcal61.4g81.3g63.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g361g231kcal12.6g0.7g90.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g145kcal0g35.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g271g1084kcal0g271g0g0g
Mansikkahillo 903g2045kcal5.1g487.2g0.9g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g10441kcal165.6g1763.2g439g16.2g
Valittu annoskoko3564g5220kcal82.8g881.6g219.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna1782g2610kcal41.4g440.8g109.8g4.1g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958