Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1440g4941kcal146.7g1008g17.3g50.4g
Auringonkukansiemen 360g2138kcal82.8g45.4g178.2g21.6g
Kurpitsansiemenet, kuivattu252g1363kcal61.7g44.9g115.7g9.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 108g728kcal29g7.5g62.6g13.3g
Kaurahiutale 144g539kcal20.9g82.1g10.5g14.4g
Vesi1260g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g19418kcal682.2g2375.8g768.6g219g
Valittu annoskoko3564g9709kcal341.1g1187.9g384.3g109.5g
Annoskoko puolitettuna1782g4855kcal170.6g594g192.2g54.8g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316