Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 1402g2253kcal423.5g0g60.2g0g
Hunaja20g67kcal0.2g16.4g0g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Oliiviöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.8g1.2g15g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g7152kcal873.4g172.2g328.4g51g
Valittu annoskoko3564g3576kcal436.7g86.1g164.2g25.5g
Annoskoko puolitettuna1782g1788kcal218.4g43.1g82.1g12.8g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113