Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Omena, keskikokoinen 200g480g163kcal1g34.1g1.4g8.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g48g432kcal0g0g48g0g
Voi, 1 tl, 5 g48g350kcal0.5g0.5g38.4g0g
Soijakastike48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Kaali, valkokaali480g101kcal5.8g16.3g1g10.1g
Possun Ulkofile, 100g480g600kcal100.7g0g21.6g0.5g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g48g163kcal9.6g0g13.9g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g4.8g11kcal0.6g0.8g0.9g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7129g4828kcal275g344g255.8g90g
Valittu annoskoko3564g2414kcal137.5g172g127.9g45g
Annoskoko puolitettuna1782g1207kcal68.8g86g64g22.5g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246