Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1598g560kcal73.8g31.2g4.8g39.9g
Jauheliha, sika-nauta 533g1179kcal93.2g0g90.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 799g2637kcal16g24g279.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)107g85kcal3.6g20.2g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa266g799kcal61.2g0g61.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g266g746kcal50.6g0g58.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g12012kcal596.8g150.8g991.6g79.8g
Valittu annoskoko3568g6006kcal298.4g75.4g495.8g39.9g
Annoskoko puolitettuna1784g3003kcal149.2g37.7g247.9g20g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366