Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g934g2522kcal149.4g0g214.8g0g
Lohifilee 2402g4691kcal448.9g0g324.2g0g
Timjami 5.3g15kcal0.5g1.4g0.4g2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g27g35kcal0.8g5.6g1.6g3.7g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 160g43kcal5g1.7g1.3g2.6g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g14654kcal1210.6g22.2g1085g19.4g
Valittu annoskoko3568g7327kcal605.3g11.1g542.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna1784g3664kcal302.7g5.6g271.3g4.9g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391