Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl126g441kcal17.6g0.6g40.3g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g49g38kcal2.8g5.3g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g7g2.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 35g137kcal0.7g0.8g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g1273kcal44.6g21.8g110.4g3.4g
Valittu annoskoko357g637kcal22.3g10.9g55.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna179g318kcal11.2g5.5g27.6g0.9g
Arvot/100g100g178kcal6.2g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940