Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)120g30kcal1.2g6.6g0g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g284kcal26.4g17.8g12g4.8g
Valittu annoskoko357g142kcal13.2g8.9g6g2.4g
Annoskoko puolitettuna179g71kcal6.6g4.5g3g1.2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139