Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee123g126kcal28.3g0g1.8g0g
Seesamiöljy, Amoy3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Maissitärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sokeriherneen palko27g8.2kcal0.9g1g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 27g5.2kcal0g0.8g0.2g0g
Pinaatti 55g7.3kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Seesamiöljy, Amoy1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g485kcal67.6g21.6g14g6.8g
Valittu annoskoko357g242kcal33.8g10.8g7g3.4g
Annoskoko puolitettuna179g121kcal16.9g5.4g3.5g1.7g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421