Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.3g0g11.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)33g11kcal0.3g2.2g0.2g0.5g
Kesäkurpitsa53g8.9kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour18g53kcal0.6g0.8g5.3g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa35g105kcal8.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g754kcal45.8g22g52.8g7.8g
Valittu annoskoko357g377kcal22.9g11g26.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna179g189kcal11.5g5.5g13.2g2g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148