Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g60g84kcal11.4g0g4.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 203g37kcal1.1g5.1g0.8g1.4g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g30g33kcal3.5g1.5g1.4g0.2g
Juusto, Arla Kadett 5%15g29kcal5.1g0.2g0.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Paprikajauhe 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g432kcal44.4g18.6g18.2g5.8g
Valittu annoskoko357g216kcal22.2g9.3g9.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna179g108kcal11.1g4.7g4.6g1.5g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019