Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g3.6g12kcal0.3g0.6g0.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Puuroriisi11g38kcal0.7g8.3g0.2g0.3g
Vesi148g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%66g85kcal13.7g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g348kcal32.4g26.8g11.8g5.8g
Valittu annoskoko357g174kcal16.2g13.4g5.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna178g87kcal8.1g6.7g3g1.5g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432