Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 262g73kcal3.1g10.7g0.5g5.5g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 40% rasvaa 3.7g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Piirakkataikina Sunnuntai75g277kcal3.7g24g18.7g1.5g
Siirappi, tumma5.6g18kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g771kcal14g79g41.4g14.4g
Valittu annoskoko357g386kcal7g39.5g20.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna179g193kcal3.5g19.8g10.4g3.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11.1g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903