Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g84g80kcal16.9g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ranskankerma, Ingman28g76kcal0.7g1.1g7.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g454kcal38.2g16.2g26g4g
Valittu annoskoko357g227kcal19.1g8.1g13g2g
Annoskoko puolitettuna179g114kcal9.6g4.1g6.5g1g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080