Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g154g81kcal8.8g8.1g1.4g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g54g54kcal9.1g0.5g1.6g0g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.8g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sinappi 5.7g7.5kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g330kcal37.2g25.2g7.6g3g
Valittu annoskoko358g165kcal18.6g12.6g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna179g83kcal9.3g6.3g1.9g0.8g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580