Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali83g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g52g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Siirappi, tumma10g33kcal0g7.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g361kcal27.2g26.6g15.6g5.6g
Valittu annoskoko357g181kcal13.6g13.3g7.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna179g90kcal6.8g6.7g3.9g1.4g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264067