Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g94g72kcal2.2g0.5g6.9g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 63g75kcal2g2.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g380kcal11.4g22g26.8g2.8g
Valittu annoskoko358g190kcal5.7g11g13.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna179g95kcal2.9g5.5g6.7g0.7g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612