Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g21g152kcal0.2g0.2g16.7g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.5g23.7g0.4g1.2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%104g68kcal11.5g4.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml10g2.2kcal0.8g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 75g51kcal0.6g11.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g1388kcal46.4g129.4g73.6g3.8g
Valittu annoskoko358g694kcal23.2g64.7g36.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna179g347kcal11.6g32.4g18.4g1g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284