Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell125g138kcal28.9g0g2.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g6.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g11g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Pirkka42g29kcal1.7g4.6g0.3g1.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 167g162kcal5g32.8g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g663kcal71.8g75.6g6.8g6.6g
Valittu annoskoko358g331kcal35.9g37.8g3.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna179g166kcal18g18.9g1.7g1.7g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566