Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g141g100kcal2.3g22.5g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli20g5.3kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 42g73kcal7.4g0g4.9g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g4.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g93g51kcal2.9g5.9g1.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäporkkana (Pirkka)56g14kcal0.3g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g517kcal26.6g64.2g17.4g0.4g
Valittu annoskoko358g258kcal13.3g32.1g8.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna179g129kcal6.7g16.1g4.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957