Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen169g219kcal28.7g3.4g13.8g0.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g94g253kcal10.3g45g2.8g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 38g26kcal0.6g1.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1015kcal81.6g101g37.6g0.8g
Valittu annoskoko358g507kcal40.8g50.5g18.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna179g254kcal20.4g25.3g9.4g0.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902