Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g112g27kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g28g98kcal1.7g21.4g0.5g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g452kcal24.2g60.8g10.4g7.2g
Valittu annoskoko358g226kcal12.1g30.4g5.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna179g113kcal6.1g15.2g2.6g1.8g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943