Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka15g59kcal0.8g12.3g0.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g548kcal34.8g47.6g21.8g5.8g
Valittu annoskoko358g274kcal17.4g23.8g10.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna179g137kcal8.7g11.9g5.5g1.5g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339