Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 28g90kcal6.9g12.9g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Herne, pakaste (rainbow)56g48kcal3.4g8.4g0g1.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g14g21kcal2.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g457kcal29g53.4g12.2g11.6g
Valittu annoskoko358g228kcal14.5g26.7g6.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna179g114kcal7.3g13.4g3.1g2.9g
Arvot/100g100g64kcal4.1g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520