Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha158g262kcal30g0g15.8g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g17g54kcal1.5g8.8g1g1.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 45g20kcal0.1g4.2g0g0.8g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g24g21kcal3.6g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g34g95kcal6.4g0g7.8g0.3g
Siirappi 1.6g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g992kcal86.8g36.2g54g6.4g
Valittu annoskoko358g496kcal43.4g18.1g27g3.2g
Annoskoko puolitettuna179g248kcal21.7g9.1g13.5g1.6g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706