Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g60g45kcal1.1g9.6g0.1g0.6g
Purjosipuli 61g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka76g8.3kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Pinaatti 11g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Lehtikaali 5g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi132g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g149kcal7.2g25.6g0.8g6.2g
Valittu annoskoko358g74kcal3.6g12.8g0.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna179g37kcal1.8g6.4g0.2g1.6g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229