Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1867g3099kcal354.7g0g186.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 467g299kcal14.9g22.5g16.3g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Korppujauho 58g214kcal6.1g43.7g0.6g3.1g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Pekoni atria397g1388kcal59.5g0g119g0g
Porkkana 455g149kcal2.8g25.3g0.9g11.6g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7140g10983kcal912.6g256g674g35g
Valittu annoskoko3570g5492kcal456.3g128g337g17.5g
Annoskoko puolitettuna1785g2746kcal228.2g64g168.5g8.8g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731