Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1498g525kcal69.2g29.2g4.5g37.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus240g839kcal33.5g1.2g76.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1198g3955kcal24g35.9g419.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%599g1378kcal173.7g15g71.9g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g13469kcal604.4g167g1148g83.8g
Valittu annoskoko3576g6735kcal302.2g83.5g574g41.9g
Annoskoko puolitettuna1788g3367kcal151.1g41.8g287g21g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994