Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)902g1893kcal216.4g0g117.2g0g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale451g1533kcal99.2g0g117.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g1503g1022kcal24g223.9g1.5g0g
Ruokakerma Valio 5%601g361kcal7.2g16.8g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g9671kcal697g485.4g533.4g5.8g
Valittu annoskoko3576g4835kcal348.5g242.7g266.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna1788g2418kcal174.3g121.4g133.4g1.5g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60576