Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 7g20kcal1.1g0g1.7g0g
Sokeri 350g1421kcal0g349.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Mustikka, Pakkasmarja1400g466kcal7g89.6g8.4g46.2g
Marenki 420g1152kcal21.3g261.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7154g15638kcal114.8g1486g1000.6g92.4g
Valittu annoskoko3577g7819kcal57.4g743g500.3g46.2g
Annoskoko puolitettuna1789g3910kcal28.7g371.5g250.2g23.1g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218