Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)63g53kcal3.8g10g0.2g3.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 63g85kcal1.7g15.2g1.4g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g553kcal36.4g61.8g16.8g14.2g
Valittu annoskoko358g277kcal18.2g30.9g8.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna179g138kcal9.1g15.5g4.2g3.6g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530