Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green56g183kcal13.5g27.6g0.6g6.8g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g5.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g523kcal29.4g67g12.8g15.6g
Valittu annoskoko359g262kcal14.7g33.5g6.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna179g131kcal7.4g16.8g3.2g3.9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442