Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g100g350kcal0.3g85g0.3g3.3g
Kananmuna kuoreton100g143kcal12g0g10g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g38g270kcal0g0g30g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g25g15kcal2.2g1.4g0.1g18.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kaakaojauhe, fazer7.5g25kcal1.7g0.8g1.6g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 38g46kcal1.5g1.6g3.8g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 3.5g7.5kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g2086kcal35.8g272.4g91.8g43.2g
Valittu annoskoko359g1043kcal17.9g136.2g45.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna179g522kcal9g68.1g23g10.8g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323