Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Herkkusieni 31g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 39g31kcal0.6g6.5g0g1.2g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 131g156kcal18.9g0g9g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl18g15kcal0.2g0.8g1.2g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g28g90kcal4.2g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g626kcal50.2g20.4g37.6g5.6g
Valittu annoskoko359g313kcal25.1g10.2g18.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna179g157kcal12.6g5.1g9.4g1.4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938