Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis78g88kcal17.2g0g2.3g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g31g119kcal2.4g22.8g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)31g27kcal1.4g4.7g0.2g1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g16g9kcal0.1g2.3g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 31g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g625kcal44.4g72.8g17.2g3.4g
Valittu annoskoko359g312kcal22.2g36.4g8.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna179g156kcal11.1g18.2g4.3g0.9g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.1g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678