Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.3g0g12.8g0g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä47g19kcal0.7g3.8g0.1g1.4g
Keittojuurekset, apetit47g12kcal0.4g2.3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g28g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.3g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g581kcal33.6g30.8g35g11g
Valittu annoskoko359g291kcal16.8g15.4g17.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna180g145kcal8.4g7.7g8.8g2.8g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.3g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345