Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1001g3805kcal54.1g320.4g250.3g17g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Tomaatti 876g200kcal4.9g30.2g2.6g12.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 501g1498kcal90.1g6g125.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots63g388kcal18.2g8.1g34.4g2.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 501g662kcal13.2g16g60.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Juusto, mozzarella 250g653kcal46.6g0g50.8g0g
Sipuli, tuore250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g15087kcal488.4g786.2g1095.4g71.8g
Valittu annoskoko3580g7543kcal244.2g393.1g547.7g35.9g
Annoskoko puolitettuna1790g3772kcal122.1g196.6g273.9g18g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905