Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g451g239kcal25.7g23.9g4.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g68g10kcal0.7g1.4g0.1g0.9g
Graavilohi, maustettu, annos 50g338g625kcal46.3g6.4g46g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 338g151kcal0.6g31.8g0.3g6.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Riisi & ruis (Risella)676g2298kcal60.8g479.9g12.8g54.1g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi23g43kcal0.7g6.1g1.8g0g
Vesi1577g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g6982kcal271.2g1105.2g153.8g124g
Valittu annoskoko3582g3491kcal135.6g552.6g76.9g62g
Annoskoko puolitettuna1791g1746kcal67.8g276.3g38.5g31g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201