Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 63g556kcal0g0g62.9g0g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g2247g449kcal13.5g85.4g6.7g134.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g899g3029kcal112.4g604g18g53.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g8330kcal266.2g1423g177g390.4g
Valittu annoskoko3582g4165kcal133.1g711.5g88.5g195.2g
Annoskoko puolitettuna1791g2083kcal66.6g355.8g44.3g97.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828