Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1051g1157kcal82g189.2g5.3g84.1g
Peruna, keskikokoinen 60g748g449kcal11.2g97.2g0.7g6.7g
Purjosipuli 164g37kcal3g3.9g0.3g3.4g
Persilja 23g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g47g411kcal0g0g46.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g14g13kcal0.2g2.6g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Paprika punainen 467g137kcal4.4g21g1.9g8.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka561g56kcal6.2g4.5g1.1g5.6g
Feta, Arla Apetina 3%467g514kcal84.1g9.3g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g5611kcal386g662.8g140.2g222g
Valittu annoskoko3584g2806kcal193g331.4g70.1g111g
Annoskoko puolitettuna1792g1403kcal96.5g165.7g35.1g55.5g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449