Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK1536g2458kcal322.6g4.6g1382.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 640g1848kcal70.4g19.2g166.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1280g4226kcal25.6g38.4g448g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g133kcal10.1g20.9g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g17327kcal857.4g166.2g3995.2g5.2g
Valittu annoskoko3584g8664kcal428.7g83.1g1997.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna1792g4332kcal214.4g41.6g998.8g1.3g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632