Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1553g1056kcal189.4g60.6g3.1g0g
Edam 24% (Arla)932g2982kcal242.2g0g223.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu845g1064kcal92.9g2.5g76g0g
Vehnälese 75g170kcal9.9g11.5g3.4g28g
Ruisjauho kokojyväjauho 149g453kcal13g82.6g2.8g20.7g
Leivinjauhe 31g55kcal1.6g11.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g11559kcal1098g337.8g617.8g97.8g
Valittu annoskoko3584g5780kcal549g168.9g308.9g48.9g
Annoskoko puolitettuna1792g2890kcal274.5g84.5g154.5g24.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577