Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto1200g3600kcal264g0g288g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g16g137kcal0g0g16g0g
Paprika punainen 768g225kcal7.2g34.6g3.1g14.6g
Parsakaali pakaste Rainbow1440g288kcal43.2g28.8g0g36g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g160g256kcal3.4g6.1g24g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g9012kcal635.6g139g662.2g101.6g
Valittu annoskoko3584g4506kcal317.8g69.5g331.1g50.8g
Annoskoko puolitettuna1792g2253kcal158.9g34.8g165.6g25.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235